Terug

Full Marketing Service voor de vrije zelfstandige opticien. Interesse ?

BRILCENTER GROUP

Word lid van de Brilcenter groep.

 

Elke garantie waar u als Brilcenter lid van geniet, wordt ondersteund door de leveranciers.

Vermits we als groep van zelfstandige opticiens een interessante partij zijn, krijgen we naast garanties ook alle producten aan bijzondere interessante voorwaarden die transparant en integraal de zelfstandige opticien ten goede komen.

De leverancierskortingen en condities behoren tot de beste uit de sector mede doordat alle extra verkregen kortingen rechtstreeks en volledig ten goede komen aan de zelfstandige opticien.

Elk individueel Brilcenter lid, behoudt volledig zijn eigenheid als zelfstandige opticien en is nooit verplicht aan bepaalde aankopen of kwantiteiten deel te nemen.

De Brilcenter groep treedt naar buiten met gezamelijke maandelijkse acties en promoties die  ondersteund worden via diverse marketing kanalen.

De Brilcenter groep wil zich niet profileren als megastore of keten,

De zelfstandige vrije opticiens van Brilcenter gaan voor kwaliteit, service, garantie, en een perfecte vakkennis.

De leden van Brilcenter bieden de consument klassemerken in brilmonturen, glazen, lenzen, zonnebrillen en dit aan een eerlijke prijs- en kwaliteitsverhouding.

De service van de zelfstandig opticien wordt gecombineerd met de sterkste voorwaarden voor onbezorgd zien.

De Doelstellingen van de Brilcenter groep:

 • De Brilcenter groep uitbouwen tot een representatieve optiek marketing groep in België.

 • Met de bestaande groothandel tot een vorm van samenwerking komen waaruit de Brilcenter leden een maximaal  economisch voordeel halen.

 • Door centraal gecoördineerde marketing activiteiten het omzetpotentieel vergroten.

 • Brilcenter voert gezamenlijke publiciteit wat de kosten drukt, en daarenboven laat Brilcenter de publiciteit grotendeels betalen waar mogelijk, door onze leveranciers.

 • Alle leden van Brilcenter hebben totale inspraak in de strategie de marketing en de geselecteerde leveranciers waarmee Brilcenter werkt.

• Er wordt niet met een domiciliëring of waarborg gewerkt, de zelfstandig opticien betaalt rechtstreeks zijn factuur aan zijn vertrouwde leverancier, en dit uiteraard voorzien van een prachtige korting !

De Brilcenter groep speelt enkel een bemiddelende rol bij het bepalen van de voordeligste prijscondities bij de leveranciers.

 

Alle Brilcenter leden kunnen de financiële transacties, de boekhouding, de middelen en uitgaven van de Brilcenter  groep vrij raadplegen.

Brilcenter, de ruimste garantie in de optiek.

Heeft u interesse in de Brilcenter werking?

 

Vande Velde Fabien

Brilcenter Groep

 fvandevelde@brilcenter.be   -   www.brilcenter.beT +32 56 444 899  -  F +32 56 68 91 10  -  M +32 477 23 45 09 

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Niet geinteresseerd.