optiekzaak optic-services


misstraat 93 2590 Berlaar
0496 10 43 53 Klik om te bellen

Unieke en duurzame brillen
Sportbrillen op sterkte in het glas, zonder insert
Persoonlijke begeleiding en advies

Over optiekzaak optic-services

Waarom is optic-services de beste keuze voor jou?

Zoek je een optiekzaak in Berlaar of omgeving? Kom dan langs voor een unieke winkelbeleving met een huiselijke, gezellige sfeer, persoonlijke begeleiding waar tijd nemen voor en luisteren naar onze klanten centraal staat. Wij werken met een persoonlijke, klantgerichte, ontspannen winkelervaring waarbij elke klant individueel wordt begeleid en met een extra persoonlijke na-service. We bieden aandacht voor elke klant, tijdens het gehele proces, zodat jij een kijkoplossing op maat krijgt, en dit tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je overdag geen tijd? Wij helpen je graag verder op afspraak na 18 uur. Wij zijn ook een opticien aan huis: Dus liever bij u thuis? Maak alvast een afspraak en ik kom vrijblijvend langs! Wat bieden wij? Een duurzame brilcollectie, comfortabele contactlenzen, de nieuwste brillenglazen. Wij zijn specialist in sportbrillen , veiligheidsbrillen, motorbrillen.

Meer over optic-services:

Gepassioneerd met mijn vak bezig zijn. Dat drijft mij om voor elke klant de beste totaaloplossing te vinden, de mooiste bril uit te zoeken en de beste kijkoplossing aan te bieden. Wij werken met een persoonlijke, klantgerichte, ontspannen winkelervaring waarbij elke klant individueel wordt begeleid vanaf het moment dat er een afspraak wordt gemaakt totdat de bril wordt afgeleverd en met een extra persoonlijke na-service. We bieden aandacht voor elke klant, tijdens het gehele proces, zodat jij een kijkoplossing op maat krijgt, en dit tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Heb je overdag geen tijd? Wij helpen je graag verder op afspraak na 18 uur. Wij zijn ook een opticien aan huis: Dus liever bij u thuis? Maak alvast een afspraak en ik kom vrijblijvend langs!

Wat kan optic-services je bieden?

Heb je overdag geen tijd? Wij helpen je graag verder op afspraak na 18 uur. Wij zijn ook een opticien aan huis: Dus liever bij u thuis? Maak alvast een afspraak en ik kom vrijblijvend langs! Wat bieden wij? Trendy brilcollectie, comfortabele contactlenzen, de nieuwste brillenglazen. Wij zijn specialist in sportbrillen , veiligheidsbrillen, motorbrillen. Op zoek naar die onbreekbare bril? Ontdek onze collectie Wiley-X.

Foto's

Een kijk in onze gezellige optiekzaak met een unieke huiselijke sfeer.

optiekzaak optic-services in het kort

Diensten

Oogmeting
Oogzorg

Verkoop van

Contactlenzen
Glazen
Kinderbrillen
Monturen
Motorbrillen
Sportbrillen
Veiligheidsbrillen op sterkte
Zonnebrillen

Team

Onze locatie

Logo optiekzaak optic-services

optiekzaak optic-services

optiekzaak optic-services


misstraat 93 2590 Berlaar
0496 10 43 53 Klik om te bellen